Monday, August 5, 2013

Salam Aidilfitri 2013





Assalamualaikum w.b.t...

Tahun ni aku akan meraikan lebaran aidilfitri di kampung kat Gemencheh, Negeri Sembilan. Esok aku dan family akan bertolak dari rumah. Semoga perjalanan yang kami akan tempuhi besok dipermudahkan olehNya. Ameen.

Persiapan raya tahun ni hanya dibuat bersederhana sahaja. Maklumlah nk balik kampung .. hehe... kat kampung nnti mesti meriah, dah lama tak beraya kat kampung, seingat aku lah last tahun aku beraya kat kampung masa form 2, hmmm.... besar jurang nya, time tu tahun 2008, skarang ni dah 2013...

Apabila jauh daripada sanak saudara ni membuatkan aku berasa kekok untuk bergaul dengan sepupu sepapat sndiri sebab kitorang jarang jumpa.. kalau mak saudara dan bapa saudara lain laa... kalau denagn sepupu ni lain sikit... lebih2 lagi kalau sepupu aku tu lelaki...nasib la dapat sepupu2 lelaki yang ramai, sebelah mama pun ramai, sebelah papa pun ramai...hurmmm...kebimbangan mula terasa... 'sigh'

Hope things going well when we get there!!!... ^_^


Wassalam,

No comments: